Het stond al een tijdje op de planning. Een nieuwe container om alle agility materialen droog op te kunnen ruimen. De oude container was ondanks diverse reparaties echt zo lek als een zeef.
Deze week was het zover. De nieuwe container zou geleverd worden. De vrachtwagenchaufeur had helaas een te grote oplegger bij zich en kon de draai om het terrein op te komen, niet maken. Omdat dat niet zijn “probleem” was, heeft hij hem achtergelaten op de parkeerplaats en zaten wij met de vraag hoe krijgen wij ‘m nu op het veld!?
Na veel rondvragen en een oproepje op Facebook was Transportbedrijf Holtrop – van der Vlist bereid om de container op zijn plek te zetten. Vandaag bleek echter dat dit inderdaad geen gemakkelijke taak was. Het veld oprijden was, na verwijdering van het hek, geen probleem. De container stond vrij snel op zijn plek. De terugweg was echter andere koek. Halverwege het veld bleef de vrachtwagen steken en kon niet meer voor- of achteruit. En nu? Fiona kwam op het lumineuze idee om Hartenhof te bellen. (Zij hadden de oude container eerder opgehaald.) Deze waren gelukkig bereid om met een gloednieuwe kraan naar de KC te komen om te helpen. De truck werd uit de modder getrokken en daarna werd de oplegger stukje bij beetje opgetild om de bocht om het clubgebouw te kunnen maken. Het was gelukt dankzij een aantal hulpvaardige mensen!!

 

Een nieuwe container!! Het had heel wat voeten (wielen) in de aarde, maar hij staat op zijn plek! Klaar voor het nieuwe seizoen!