GG extra, wat is dat?

In november begint de GG extra cursus weer. Deze cursus is, anders dan de naam doet vermoeden, géén gewone Gehoorzaamheidscursus.
De cursus is bedoeld om de honden en eigenaren verder te helpen die niet aan een gewone GG cursus mee kunnen doen. Wat betekent dat nu eigenlijk?
Stel, je komt het prachtige trainingsveld van de Kynologenclub Assen op en je hond blaft aan één stuk door, je kunt de instructeur niet verstaan en je medecursisten hebben last van je.
Of, zodra je met je reu naast een andere hond staat, valt hij uit en kun je hem nauwelijks houden.
Of, wanneer je, zodra je met je hond komt trainen, geen enkele aandacht van je hond hebt, hij of zij vindt alles leuk, behalve jou.
Zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarom het geen pretje is om met je hond te trainen, terwijl je dat toch wel erg graag wil.
Dan is de GG extra cursus iets voor jou.

De cursus wordt gegeven op donderdagavonden. De duur is zes lessen. De eerste les is een theorieles, waarin je waarschijnlijk ontdekt waarom je hond doet zoals hij of zij doet.
De overige vijf lessen krijg je handvatten om je hond zo te begeleiden dat je eventueel, als je dat wilt, door kunt stromen naar de gewone GG lessen.
De lessen worden gegeven door Gesien Broekhuijsen
Je kunt je opgeven via de link. https://fd10.formdesk.com/kcasseneo/GGextra

Voor vragen over deze cursus, neem contact op met Fiona via gg@kc-assen.nl

Datum: Aanvang donderdagavond 8 november 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: KC Assen e.o., Dijkveldpad 2, Assen