Tuinland

Tuinland, al jaren een begrip in regio Assen, Groningen, Zwolle en Wilp. Het van oorsprong traditionele tuincentrum is al tijden veel meer dan dat. Het winkelen bij Tuinland is veel meer dan enkel producten kopen, het is een hele beleving die de klant er cadeau bij krijgt! Deze beleving deelt Tuinland ook online met haar e-commerce platform.

De wortels van dit prachtige bedrijf liggen in Assen. Hier is Girbe Drenth in 1919 een kwekerij begonnen in groenteplanten. Al snel merkte Tuinland dat er veel vraag was aan groente- en landbouwzaden. Hier heeft het bedrijf zich in de loop van de jaren verder op ontwikkeld.

In de periode die hier op volgde is Tuinland generatie op generatie overgedragen. Iedere opvolger heeft zijn eigen positieve invloeden aan het bedrijf overgedragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf door de jaren heen is gegroeid tot het bedrijf dat het nu is, namelijk een groot inspiratie tuincentrum met daarnaast een specialisatie in verschillende afdelingen. En het mooie van dit alles is dat het nog steeds in bezit is van de familie Drenth. Tuinland groeit van geluk!

Wat veel mensen niet weten is dat Tuinland zich ook heeft ontwikkeld op dierengebied. Dit hebben zij zo professioneel weten aan te pakken dat het voelt alsof je je een dierenspeciaalzaak bevindt. De medewerkers beschikken over voldoende specialistische kennis om de klant goed te kunnen adviseren en informeren. Deze medewerkers van de dierenafdelingen zijn ook allen zeer gemotiveerd in hetgeen ze doen en staan altijd open voor een gezellig praatje!

Door deze specialistische kennis en passie van haar medewerkers, weet Tuinland als geen ander hoe duur een huisdier in de verzorging is. Om deze reden willen zij, naast de hoge mate van service, de klant een zo scherp mogelijke prijs bieden. Dit betekent dat Tuinland vaak de voordeligste in de markt is. Zowel als het gaat om dierenbenodigdheden als om het voer van uw favoriete maatje!

Het mooie van dit alles is dat zij ook een groot deel van hun winkelassortiment online aanbieden op www.tuinland.nl. Verzending van artikelen gaat tegen vaste lage verzendkosten en producten staan vaak, indien voorradig, al de volgende werkdag op de stoep.

Ben je dus op zoek naar iets voor je favoriete maatje? Kom dan eens langs in een van de Tuinland winkels in Assen, Groningen, Zwolle of Wilp! Blijf je toch liever thuis, maar wil je wel profiteren van hun scherpe prijzen? Neem dan snel een kijkje op www.tuinland.nl!