Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe en wilt u graag een steentje bijdragen als vrijwilliger? Daar zijn we blij mee!

De Kynologenclub Assen en Omstreken (kortweg KC Assen genoemd), is opgericht in 1963. Een club voor liefhebbers van rashonden waar ook niet-rashonden van harte welkom zijn! Sportiviteit en samenspel staan bij ons hoog in het vaandel.

Vrijwilligers zijn onmisbaar als het gaat om het draaiende houden van onze actieve club; denk bijvoorbeeld aan kantinewerkzaamheden, hulp bij wedstrijden en onderhoud van het clubgebouw en het terrein. Laat ons weten wat u voor de KC kunt betekenen of neem voor informatie contact op met de voorzitter Fiona Braams-Roels via  voorzitter@kc-assen.nl.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen! In 2023 vindt NLDoet plaats op 10 en 11 maart.