VRAAG NIET WAT DE VERENIGING VOOR U KAN DOEN, MAAR VRAAG WAT U VOOR DE VERENIGING KUNT DOEN !

De Kynologenclub Assen en Omstreken (kortweg KC Assen genoemd), is opgericht in 1963. Een club voor liefhebbers van rashonden waar ook niet-rashonden van harte welkom zijn! Sportiviteit en samenspel staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn (per 2020) op zoek naar:

  • een algemeen bestuurslid met de portefeuille “ledenadministratie”
  • een commissielid t.b.v. de redactie (voor clubblad/website)

     Voor informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Fiona Braams-Roels

     via voorzitter@kc-assen.nl.

Algemene oproep:

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

De KC Assen heeft zich aangemeld voor zaterdag 14 maart 2020 en hoopt dat we met en voor leden het clubgebouw weer een frisse uitstraling kunnen geven.

Aanmelding kan via

https://www.nldoet.nl/klus/onderhoud-clubgebouw#block-projectsubscribe

maar je mag je natuurlijk ook spontaan melden op de KC. We zullen zorgen dat er tussen 9.00 en 17.00 een emmer sop, verfkwast EN kopje koffie klaar staat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Fiona Braams-Roels via voorzitter@kc-assen.nl. Telefoonnummer 0592-405091 of 06-50468155.